zondag, 12. februari 2006 - 21:43

Benny Jolink opent MOTORbeurs

Utrecht

Niemand minder dan motorcoryfee Benny Jolink opent op donderdag 16 februari 2006 MOTORbeurs Utrecht 2006. De zanger van de populaire popgroep Normaal draagt de motorwereld een warm hart toe en wil de opening van het nieuwe motorseizoen in de Jaarbeurs Utrecht graag met alle motorliefhebbers van Nederland meebeleven.

Jolink zal in het Harley Café zijn verhaal doen over zijn recente motorreis door Amerika voor het nieuwe TV programma van USA Motorreizen uit Hoevelaken, tevens exposant op de beurs. De eerste aflevering van Benny's reis door Amerika zijn te zien op RTL4 op 5 maart 2006.

Er zijn weer volop spectaculaire motoractiviteiten in de ‘Evenementenhal’ 12! De vele tienduizenden motorliefhebbers die op deze allesomvattende nationale motormanifestatie worden verwacht kunnen volop genieten van o.a. demonstraties Trial, of zich wagen op een slipparcours of de Quadbaan.

Nieuwe fenomenen zijn o.a. de spetterende Modeshows, de Motorquiz en de ‘Pitlane’, een presentatie vol motorlifestyle met Daverende Dames activiteiten. Natuurlijk staat de nostalgische Steile Wand weer opgesteld met kunst- en vliegwerk van Hennie Kroeze en zijn mannen, want oude glorie vergaat niet.

MOTORbeurs Utrecht, de grootste motormanifestatie van de Benelux, gaat van start met het enorme aantal van 275 exposanten, waarvan 60 zich voor het eerst op de beurs presenteren. De 22ste editie wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari in hallen 7 tot en met 12 van de Jaarbeurs Utrecht. Tot ziens!
Provincie:
Tag(s):