donderdag, 30. maart 2006 - 21:24

Beroving

Enschede

Op woensdag 29 maart werd een beroving gemeld door een 21 jarige Enschedeër. De beroving vond kort daarvoor plaats om 22.25 uur in Het Volkspark in Enschede. De 21 jarige liep vanaf het Station NS naar het Volkspark om via het park zijn weg te vervolgen, hij droeg een sporttas bij zich. Nadat hij enkele meters in het park had gelopen werd hij in zijn rug geduwd en kwam daardoor te vallen. Hij zag toen dat een hem onbekende man zijn sporttas pakte en hiermee vandoor ging.

De dader rende weg in de richting van de Kleine Houtstraat. De 21 jarige is de dader achterna gerend en zag daardoor dat de dader op de 2e Emmastraat ter hoogte van de winkel een fiets pakte en daarop wegreed in de richting van de Zwedeweg. Daarna verloor hij de dader uit het oog.

De dader wordt als volgt omschreven:
Man, Noord-Afrikaans uiterlijk, ongeveer 1.70 m lang, zwart pijpenkrullend haar, tenger postuur en hoge jukbeenderen. De dader was gekleed in een zwarte trui met capuchon, waarbij hij de capuchon over zijn hoofd droeg en een zwarte joggingbroek, beide van het merk Russel athletic, witte sportschoenen. De fiets waarop de dader wegreed betreft een donkerkleurige herenfiets.

In de geel met grijs gekleurde sporttas zaten onder andere een laptop en sportkleding.

De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):