dinsdag, 21. februari 2006 - 20:01

Beste Starter 2006 nominatie voor de koffiecentrale

Venlo

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards maakte dinsdag de
nominaties bekend voor vakprijs Beste Starter 2006. De 18-koppige jury onder leiding van Roel Pieper heeft zich na sluiting van de inzenddatum op 31 december jl. gebogen over de vele inzendingen en uiteindelijk de 5 genomineerden bepaalt voor de vakprijs Beste Starter 2006. De koffiecentrale is genomineerd voor deze vakprijs.

Met smaakcultuur puur en superieure kwaliteit wil de Koffiecentrale koffiebeleving verder stimuleren. Daarbij richt de koffiecentrale zich alleen op gerenommeerde A-merken en premium producten. Meer dan 75% van de aangeboden koffieproducten komt hierbij rechtstreeks uit Italië. Daaronder bevinden zich top merken als Costadoro, Caffè Diemme, Mokaflor, Izzo, Jolly Caffè, Caffè Vergnano - Casa del Caffè, Hausbrandt, Coffea en de vaak als beste geteste espresso: Caffè New York. Daarnaast is ze erkend distributeur van onder meer illy, Lavazza en Australian. Iedereen met een espressomachine kan klant worden bij koffiecentrale.nl

We zijn erg verguld met deze vakprijs, aldus Ben Wijnhoven, eigenaar van de Koffiecentrale. Een dergelijke beoordeling door een 18 koppige jury onder leiding van Roel Pieper is écht de crema op onze espresso. Het geeft glans aan alle inspanningen die we de laatste tijd hebben verricht. Maar natuurlijk zitten na deze geweldige nominatie niet stil. Met www.theecentrale.nl gaan we ook meer cachet geven aan bijzondere theeën. Zo zijn we onlangs door Revolution Tea benaderd om ook voor dit premium thee merk meer te gaan doen. De vraag naar Premium losse thee in een hoogwaardig buideltje is de laatste tijd enorm toegenomen, stelt Wijnhoven. Hoogwaardige thee sluit daarbij naadloos aan op onze kwaliteitsfilosofie.
Categorie:
Tag(s):