maandag, 4. september 2006 - 11:04

Bestuurder rijdt door na aanrijding letsel

Utrecht

Zondagmiddag vond op de Beneluxlaan een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster. Hierbij reed de automobilist na de aanrijding weg.

Omstreeks 13.55 uur reed een 36-jarige vrouw op haar fiets over het fietspad van de Beneluxlaan in de richting van het 5 Meiplein. Ter hoogte van de Van Heuvelgoedhartlaan wilde de vrouw de weg oversteken.

Plotseling werd zij geschept door een personenauto. Het slachtoffer kwam op de motorkap terecht en werd nog een aantal meters meegevoerd. Uiteindelijk viel zij via de voorruit op het wegdek bij de tramovergang.

De bestuurder van de auto ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor en liet het slachtoffer gewond achter. Verschillende getuigen zagen dat er twee personen in de auto zaten. Het voertuig werd door getuigen gevolgd. Men zag dat de auto via de van Vollenhovenlaan naar de Loderlaan reed en daar stopte. Beiden inzittenden stapten uit en renden weg.

Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het tramverkeer heeft lange tijd stilgelegen. De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder en bijrijder van het voertuig.
Provincie:
Tag(s):