maandag, 28. augustus 2006 - 16:29

Bestuurder rijdt door na ernstig ongeval

Zwanenburg

De politie zoekt getuigen van een aanrijding die zondagmiddag op de Zwanenburgerdijk plaatsvond en waarbij een 16-jarig meisje uit Midden-Beemster zeer ernstig gewond raakte. Het meisje zat achterop de fiets bij haar vriend en reed rond 21.45 uur over de dijk in de richting van Vijfhuizen. Tussen de Weerenbrug en Kinheim werden zij aangereden door een auto.

Het meisje raakte daarbij zwaar gewond. Ze brak daarbij haar been en liep ernstig gezichtsletsel op. Haar vriend bleef ongedeerd. De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden en verdwenen. De politie is op zoek naar deze bestuurder en zijn auto.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de auto een vrijwel nieuwe grijze Peugeot 307 is. Mogelijke getuigen van het ongeval, of mensen die de bestuurder kennen of zij die weten wie in een nieuwe grijze Peugeot 307 rijdt die mogelijk bij deze aanrijding betrokken kan zijn geweest, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoofddorp, tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000
Provincie:
Tag(s):