woensdag, 29. maart 2006 - 11:12

Bewoner gekneveld na overval

Amsterdam

Dinsdagavond tussen tien uur en half elf werd een bewoner van de Ms. Oslofjordweg door twee mannen overvallen. Het slachtoffer werd in zijn woning gekneveld maar raakte niet gewond. De daders zijn voortvluchtig.

De bewoner opende de deur toen er werd aangebeld. Onmiddellijk werd hij door twee gemaskerde mannen zijn woning ingeduwd en bedreigd met een mes. De overvallers bonden het slachtoffer vast aan een stoel en doorzochten de woning. Daarna vertrokken de daders met onbekende buit in onbekende richting. Het slachtoffer zag kans met stoel en al zijn woning uit te komen om zich uiteindelijk te laten bevrijden door een hulpvaardige buurman. Hierop werd meteen de politie gebeld.

Een onderzoek in de omgeving leverde niets op. De recherche van District Noord zoekt getuigen van het misdrijf of andere personen die mogelijk informatie hebben welke kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf. Zij worden verzocht telefonisch contact op te nemen met de recherche van District Noord via telefoonnummer: 0900 – 8844
Provincie:
Tag(s):