woensdag, 22. februari 2006 - 16:18

Billenknijper

Enschede

Op woensdag 22 februari werd om 02.39 uur een mishandeling gemeld in een horecagelegenheid op de Campuslaan in Enschede. In de bar bevond zich een groepje van vier mannen, waarvan een van hen, een 35 jarige man uit Nieuwegein hinderlijk veel aandacht aan de dag legde voor een 23 jarige vrouw uit Terborg. De vrouw negeerde de man zoveel mogelijk, maar werd op een bepaald moment door hem in de billen geknepen.

Nadat de 23 jarige dit aan haar 25 jarige Enschedese vriend had verteld, volgde er een hevige discussie, waarbij de 35 jarige Nieuwegeiner de 25 jarige Enschedeër een kopstoot gaf. De 25 jarige Enschedeër liep hierdoor letsel op aan zijn gezicht en moest zich hiervoor in het ziekenhuis laten behandelen.

De groep van vier, waaronder de 37 jarige, werd het pand uitgewerkt. Daarbij deelde een van hen, een 25 jarige man uit Maarssen, een klap uit aan een 24 jarige man uit Heerhugowaard.
De 37 en 25 jarige verdachten zijn naar hun slaapverblijf gegaan, waar de politie hen later heeft aangehouden ter zake aanranding en openlijke geweldpleging. De verdachten zijn voor nader verhoor opgesloten.
Provincie:
Tag(s):