maandag, 31. juli 2006 - 10:21

Binnenkort de keuken in de tuin?

Nuenen

Op de eerste dag van Bloem en Tuin 2006 trokken al veel bezoekers naar Landgoed de Gulbergen in Nuenen. Al wandelend door het bosrijke gebied zijn meer dan 130 stands te vinden die alles laten zien op het gebied van bloemen, planten en tuinieren. Wie denkt dat het hier gaat om een normale tuinbeurs heeft het mis, want volgens de organisatie is er van alles te beleven.

Men kan met allerlei vragen terecht bij de standhouders, die de bezoekers met hun expertise kunnen voorzien van de nodige gratis tips en adviezen. Ook liefhebbers van vijvers, tuinornamenten en zwembaden komen aan hun trekken.

"We komen ideeën opdoen voor onze nieuwe tuin", legt een bezoekster uit. "We hebben pas een nieuw huis gekocht met een grote tuin en we hadden geen idee wat we ermee konden doen. Hier hebben we al diverse dingen gezien die absoluut rechtstreeks de tuin in kunnen".

De grootste tuinevenement van de Benelux legt dit jaar de nadruk op de tuinkok want er is bijzonder veel te vinden op het gebied van barbecues tot complete keukens in de tuin. En dan zult u zichzelf afvragen, waarom u een complete keuken in de tuin wilt, maar volgens de kenners zal het de komende jaren steeds warmer gaan worden en zal men dus sneller in de tuin eten gaan bereiden.

Bloem en Tuin duurt nog tot en met 7 augustus.
Provincie:
Tag(s):