dinsdag, 7. maart 2006 - 16:47

Bløf en Van Dik Hout op ‘Daver Dagen’

Ruinerwold

De voorverkoop voor het concert van Bløf en Van Dik Hout op zaterdag 3 juni 2006 tijdens de Daver Dagen te Ruinerwold start op vrijdag 17 maart. Net als voor de Hollandse Avond heeft de organisatie 2 speciale voorverkoopavonden gepland bij Café ’t Wold in Ruinerwold, waar de kaarten tegen een speciaal gereduceerd tarief kunnen worden gekocht. “Tussen 20:00 en 23:00 heeft iedereen de mogelijkheid om de kaarten voor € 25,00 te kopen�, aldus André Wienen namens de Daver Dagen. “Dit geldt dus alleen op vrijdag 17 en vrijdag 24 maart!�.

De programmering voor de Daver Dagen is nagenoeg rond. Het festival heeft gekozen voor twee festivaldagen, met ieder een eigen genre. De vrijdagavond staat in het teken van Hollandse artiesten en zal een waar meezingfestijn worden. De optredende artiesten zijn: Jan Smit, Wolter Kroes, Bouke, Lucas en Gea, Harm Wolters, Burdy, De Wuko, Edwin Jongman, Radio Continu en Johan Vlemmix (presentatie).

Op zaterdag staat de pop- en rockmuziek centraal met optredens van Bløf , Van Dik Hout, Van Katoen, De Zingende Fresia's, Mooi Wark, Henkie Penkie’s Vinylshow en Aaron Stonebeat.

De locatie van het evenement is onveranderd, temidden van prachtige groene weilanden in het Drentse Ruinerwold. Naast de muziek zullen vrijwel alle faciliteiten aanwezig zijn om er een geweldig festival te maken. Op het evenemententerrein zullen vele stands te vinden zijn met maaltijden variërend van een patatje tot en met een satéhmaaltijd, vergezeld van een groot buitenterras. Daarnaast zullen er diverse kermis-attracties te vinden zijn en een aantal leuke kraampjes met snuisterijen.

De eerste editie van de Daver Dagen trok maar liefst 7500 bezoekers en ook dit jaar gaat de organisatie uit van een soortgelijke opkomst.
Provincie:
Tag(s):