dinsdag, 4. april 2006 - 13:42

Boeing sluit meerjarig contract met SSA Global

Barneveld

SSA Global(tm) (NASDAQ: SSAG), een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van bedrijfssoftware en -services, heeft vandaag bekendgemaakt dat The Boeing Company (NYSE: BA) een hernieuwde overeenkomst heeft gesloten met SSA Global voor het gebruik van producten uit de SSA ERP-applicatiesuite, als enterprise resource planning oplossing voor de civiele divisie van Boeing.

Onder het vijfjarige software- en servicescontract dat werd afgesloten in het eerste kwartaal van boekjaar 2006, levert SSA Global haar ERP-software ter ondersteuning van Boeing's lean manufacturing en supply chain processen.

'We hebben de overeenkomst met SSA Global vernieuwd, omdat zij moderne productiefunctionaliteit bieden ter ondersteuning van Boeing's continue levering van 's werelds meest efficiënte en betrouwbare vliegtuigen,' zegt Dave Fennell, vice-president Information Technology bij The Boeing Company.

'De voortzetting van de relatie tussen SSA Global en Boeing toont aan dat wij succesvol zijn in de ontwikkeling van ERP-functionaliteit ter ondersteuning van de lange-termijnbehoeften van onze klanten,' aldus Graeme Cooksley, executive vice president van SSA Global. 'Met een oplossing die een lage Total Cost of Ownership combineert met uitgebreide ERP-functionaliteit, kunnen we bedrijven -ongeacht hun omvang- helpen bij het bereiken van hun doelstellingen op het gebied van kostenefficiënte productie en supply chain samenwerking.'
Categorie:
Tag(s):