donderdag, 20. juli 2006 - 12:04

Boetebase nu ook via GSM

Amsterdam

De Boetebase van het Openbaar Ministerie is nu ook via een mobiele telefoon te raadplegen. Dat kan met een mobiele telefoon die geschikt is om te surfen op het internet. Daarnaast is een abonnement met internetdiensten een voorwaarde.

De layout van de Boetebase mobiel is aangepast aan het kleine scherm van een mobiele telefoon: http://mobiel.om.nl/boetebase/ . De Boetebase is uiteraard ook nog steeds bereikbaar via de gewone website van het OM: www.om.nl/boetebase.

De Boetebase is met bijna duizend bezoekers per dag het best bezochte onderdeel van www.om.nl. In de Boetebase zijn de boetebedragen voor een groot aantal lichte strafbare feiten te vinden, variërend van het te vroeg aanbieden van huisvuil tot vissen buiten het seizoen. Vanzelfsprekend zijn ook de boetes voor verkeersovertredingen in de Boetebase te vinden.

In de Boetebase staan de overtredingen en de bijbehorende boetes verdeeld in categorieën. Nadat een categorie is gekozen voert het programma u via een aantal keuzemogelijkheden stap voor stap naar het uiteindelijke boetebedrag.
Categorie:
Tag(s):