dinsdag, 14. maart 2006 - 18:25

Bouw van bioscoop in Terneuzen

Terneuzen

Woensdag 22 maart start aannemersbedrijf Van der Poel met de bouw van de bioscoop in de binnenstad van Terneuzen d.m.v. het plaatsen van een hek rondom het bouwterrein. Daarmee vervallen de parkeerterreinen van het ABC-complex en de Veemarkt. Betaald parkeren dichtbij het centrum is mogelijk in de parkeergarages Theaterplein en Oostkolk, en aan de Westerscheldedijk (vanaf 22 maart is het dus ook aan de Westerscheldedijk betaald parkeren).

Ook de Burgemeester Geillstraat is vanaf 22 maart ter hoogte van het ABC-complex definitief afgesloten (zie bijgevoegde plattegrond). Er worden omleidingsborden geplaatst. De passage via het ABC-complex naar het centrum blijft wel open, de bevoorrading voor de bedrijven blijft dus ook mogelijk.

De bomen die nu op het bouwterrein staan, worden tijdelijk opgeslagen, zodat ze t.z.t. herplant kunnen worden. De telefooncel wordt naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar de Nieuwstraat (t.h.v. C&A). Een nieuwe plek voor de glas- en kledingcontainer is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de eerste films eind november zullen draaien.
Provincie:
Tag(s):