zaterdag, 16. september 2006 - 12:02

Boze fans wachten Adelaar op

De vierde nederlaag op rij van ADO Den Haag is bij de Haagse aanhang zo slecht gevallen, dat een flink aantal van hen na afloop richting Zuiderparkstadion is getrokken om daar de terugkeer van de spelersbus uit Waalwijk af te wachten.

In het RKC-stadion voerden Haagse officials koortsachtig overleg of het verstandig was om trainer Frans Adelaar met de bus mee terug te laten reizen. Uiteindelijk werd besloten dat Adelaar toch met de spelersbus mee naar Den Haag zou gaan, vooral omdat de trainer zich op het standpunt stelt, dat hij als oefenmeester bij zijn ploeg behoort te zijn.

Als bescherming reisde een aantal Haagse stewards mee met de spelersbus, terwijl andere stewards de bus met prive-auto's begeidden.

In het Haagse stadion bleek de aanwezigheid van stewards, alsmede de politie, overbodig. De discussies tussen de fans en enkele spelers - waaronder Verhoek, Tininho, Knopper en assist-trainer Lex Schoenmaker - verliepen rustig. De ADO-aanhang stelt vooral trainer Adelaar verantwoordelijk voor de slechte resultaten en legt de schuld niet bij de spelersgroep.

Grote afwezige bij deze discussies was trainer Frans Adelaar, tot groot ongenoegen van de aanwezige fans - alsmede enkele van de aanwezige ADO-spelers - die vooral van hem uitleg hoopten te krijgen. De oefenmeester bleek meteen na aankomst, samen met de meerderheid van zijn selectie, via de achterkant van het stadion meteen naar huis te zijn gegaan.
Categorie:
Tag(s):