vrijdag, 18. augustus 2006 - 11:46

Brandstichtingen woeden voort

Deventer

Deventer werd vrijdagmorgen opnieuw opgeschrikt door de zoveelste brandstichting, toen rond 04.30 uur opnieuw was brand gesticht in een caravan in de Varlarstraat.
Bij aankomst van de politie stond de gehele voorzijde van het voertuig al in de brand. De brandweer heeft de brand geblust.

Het is de 28ste keer binnen een maand dat een auto, caravan of camper door brandstichting werd verwoest. Politiewoordvoerder Henk Kremer van de Politie Deventer laat weten dat de politie de brandstichtingen hoog opneemt.
Om een einde aan de brandstichtingen te maken heeft de politie een aantal rechercheurs op de zaak gezet.

De politie waarschuwt de mensen alert te blijven en vooral niet langer dan nodig hun caravan of camper voor de deur te stallen. Wanneer dit niet anders kan, zorg er dan in ieder geval voor dat er niet in geslapen wordt en er geen gasflessen meer aanwezig zijn.

Op dit moment worden diverse getuigen door de politie gehoord. De politie vraagt eventuele andere getuigen, die op of rond dat tijdstip iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze brand te maken heeft, zich bij de politie te melden via 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van de tiplijn Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):