donderdag, 13. april 2006 - 10:49

Brandweer zoekt vrijwilligers

Amersfoort

Dinsdag 18 april start Brandweer Amersfoort een campagne om nieuwe vrijwillige brandweermensen te werven. Nieuwe vrijwilligers zijn nodig omdat de stad groeit en het korps van de Vrijwillige Brandweer kampt met een krappe bezetting. De brandweer heeft nog dit jaar zeker twaalf nieuwe vrijwilligers nodig: zes voor de kazerne aan Het Hofslot in Kattenbroek en zes voor de Hoofdpost aan de Kleine Koppel.

Op dinsdag 18 april vormt een flyeractie door de Vrijwillige Brandweer de aftrap van de campagne. In de omgeving van beide kazernes worden flyers over de vacatures van huis tot huis verspreid. Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 28 april hangen er spandoeken met de tekst ‘Brandweer Amersfoort zoekt vrijwilligers’ in de binnenstad en op winkelcentrum Emiclaer. Informatie over de vacatures staat vanaf 19 april ook op de vacaturesite van de gemeente Amersfoort
Het programma ‘Flits’ van Omroep Amersfoort besteedt op dinsdag 25 april aandacht aan de Vrijwillige Brandweer. Op woensdag 26 april staat er een paginagroot artikel over de Vrijwillige Brandweer in de Stadsberichten.
Provincie:
Tag(s):