dinsdag, 30. mei 2006 - 16:53

Bras en Tijsterman klaar voor Amsterdam-Beijing

Waddinxveen

Beijing Classic Car Endurance Rally 2006 is het opwindendste en spectaculairste evenement voor klassieke auto’s ooit. De sportieve rally, waarbij 200 Nederlandse avonturiers in een klassieke auto van Nederland naar China rijden, gaat op 15 juli van start.

Deze karavaan doorkruist tussen 15 juli en 13 augustus veertien landen op twee continenten en is een eerbetoon aan historische ontdekkingsreizen. De vier weken staan in het teken van sportiviteit, cultuur, kameraadschap en avontuur.

Op zondag 28 mei gaven honderd klassieke rallyauto’s acte de présence tijdens de Historic Zandvoort Trophy op het circuit van Zandvoort.

De deelnemers aan de Amsterdam – Beijing Rally 2006, waaronder ook Rob Bras en Kees Tijsterman kwamen die dag naar Circuit Park Zandvoort om hun auto’s aan het publiek te tonen.

De Jaguar MK2 uit 1968 was net op het nippertje klaar, daar Kees Tijsterman de auto weer helemaal opnieuw heeft geprepareerd voor deze rally. Als oud Dakar deelnemer weet hij als geen ander dat een goed geprepareerde auto de basis is voor een goed resultaat.

Vanaf 14 juli tot 13 augustus 2006 is deze rally dagelijks 30 minuten te volgen met reportages over de Amsterdam - Beijing rally. Op RTL 7 Een half uur om 17.55 uur en een herhaling van de reportage dezelfde avond om 23.00 uur.
Provincie:
Tag(s):