vrijdag, 23. juni 2006 - 19:43

Brildrager van het Jaar-verkiezing

Beverwijk

Vanaf vandaag kunnen brildragers uit Beverwijk meedoen aan de internationale Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing. Deze gaat vandaag van start. Ook Nederlanders kunnen meedoen en strijden voor de titel ‘Nederlandse brildrager van het jaar’.

De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale in Londen en maakt daar kans op een modellencontract van een Londens topmodellenbureau, en een reis voor 2 personen naar de Malediven. Iemke Leuring van Specsavers Opticiens aan de Breestraat 70 in Beverwijk: “We zijn op zoek naar mensen die er fantastisch uitzien met hun bril. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een sprekend montuur waarmee ze een bepaalde look uitstralen. Of met een bril waarmee ze hun karakter duidelijk willen onderstrepen. Of een montuur waardoor ze een outfit helemaal compleet maken. De echte finishing touch.�

Alle brildragers vanaf 16 jaar kunnen zich tot 21 augustus aanstaande inschrijven. Als je mee wil doen, kan je een foto waar je met bril op staat, mailen naar brildragervanhetjaar@nl.specsavers.com. Of je kan een deelnameformulier halen in een van de 78 winkels van Specsavers. Uit de inzendingen zal Specsavers zes finalisten selecteren die uitgenodigd worden voor een brilmetamorfose en een professionele fotosessie in september.
Provincie:
Tag(s):