dinsdag, 29. augustus 2006 - 12:05

Burenconflict mondt uit in vechtpartij

Almelo

Een burenconflict is maandagavond rond 18.50 uur uitgemond in een vechtpartij. Daarbij moest een 35 jarige man met verwondingen naar het ziekenhuis en werden twee verdachten aangehouden. De vechtpartij vond plaats in de Hagedoornstraat in Almelo.

Een 24-jarige Almeloër liep die avond naar de woning van zijn 35-jarige overbuurman, omdat hij van hem al langere tijd overlast ondervond. Intussen had de 24-jarige zijn 32-jarige Almelose broer gebeld en hem verzocht te komen. Deze kwam daarop al snel naar de woning aan de Hagedoornstraat en trof daar de overbuurman en zijn broer vechtend op straat aan.

De 32-jarige broer sprong tussen beide vechtende mannen, waarbij rake klappen vielen. De 24-jarige haalde daarna een schop en sloeg daarmee zijn overbuurman in zijn nek. Deze raakte daarbij geheel over zijn toeren en liep de straat uit.
De man werd korte tijd later met een flinke wond in zijn nek door de politie aangetroffen. De 35-jarige is naar het ziekenhuis overgebracht en daar ter observatie opgenomen.

De politie heeft de twee broers aangehouden ter zake poging tot doodslag. Zij zijn in verzekering gesteld en voor nader verhoor ingesloten. Een onderzoek wordt ingesteld.
Provincie:
Tag(s):