maandag, 4. september 2006 - 13:53

Burgemeester opent spectaculair het Parkfestival

Gorredijk

Afgelopen zaterdag was er een chille middag en avond bij de skate-ramp in Gorredijk. Veel liefhebbers van hiphop, rap, skaten en breakdance konden genieten van zingende en dansende artiesten. Het festival werd door ruim 600 mensen bezocht en het mooie weer zorgde voor een nog betere sfeer.

Het festival werd geopend door de burgemeester van Opsterland. Burgemeester Sicko Heldoorn kwam rappend het podium op, samen met de rapgroep City of G,S werd er gezorgd voor een spectaculaire openingsact. Na de openingsact was er voor de bezoekers nog veel bekijks want naast zanggroepen werd er nog veel gedanst. Enkele solo artiesten deden mee aan een act, dissen genoemd, waarbij zij al rappend op elkaar reageerden. De gehele middag vanaf 14.30 tot ’s avonds 24.00 uur bleef het podium bezet met artiesten.

Op het terrein van de Groene Long was ook plaats voor kinderen die zich konden vermaken met het springkussen terwijl bezoekers naar een skate demonstratie keken.

Het evenement werd georganiseerd door City of G'S en het jongerenwerk van stichting Timpaan. De organisatie heeft nu al grotere plannen voor volgend jaar.
Provincie:
Tag(s):