dinsdag, 22. augustus 2006 - 13:17

Buurtgesprek voor Soesterbergers

Soesterberg

Op maandag 28 augustus 2006 vindt er weer een buurtgesprek plaats in Soesterberg. Bewoners zijn uitgenodigd om in hun eigen wijk op de koffie te komen bij medewerkers en bestuurders van de gemeente Soest.

Tijdens het buurtgesprek kunnen de bewoners aandacht vragen voor zaken die in hun wijk spelen. Ze kunnen hun vragen en opmerkingen voorleggen aan wethouder Paul Lemmen en medewerkers op het gebeid van groen, verkeer, wijkbeheer en stedelijke ontwikkeling. Het buurtgesprek op 28 augustus vindt plaats bij de bushalte aan de Kamerlingh Onneslaan. De bewoners van de betreffende straten hebben deze week een uitnodiging in de brievenbus gehad.

De gemeente Soest organiseert regelmatig buurtgesprekken in Soesterberg: kleinschalige, informele bijeenkomsten om elkaar (beter) te leren kennen. Soesterberg is een dorp, dat de gemeente Soest graag goed wil besturen. Daarom is het belangrijk dat de gemeente weet wat er in Soesterberg speelt. Dat ze het dorp kent, begrijpt en luistert naar de bewoners. Want Soesterbergers moeten beslissingen van de gemeente kunnen beïnvloeden en zich ook echt betrokken voelen bij de gemeente Soest.
Provincie:
Tag(s):