vrijdag, 20. oktober 2006 - 14:14

Centre Céramique geeft het boek ‘Dubbelspel’ cadeau!

Maastricht

Tijdens de landelijke actie Nederland Leest! wordt iedereen uitgedaagd met elkaar in discussie te gaan over één boek: Dubbelspel, de weergaloze roman van Frank Martinus Arion. Centre Céramique, Bibliotheek Heer en Malpertuis geven vanaf vandaag, 20 oktober, de speciale pocketeditie cadeau aan hun klanten.

Op zondag 19 november wordt als afsluiting van de landelijke actie, het boek tijdens de openbare boekbespreking ' Open Boek'. alom 14.30 uur bespreekt neerlandicus en filosoof Leon Biessen.

Ook al@din, de persoonlijke digitale vraagbaak van de openbare bibliotheek, haakt in op de campagne van Nederland Leest! Wanneer bezoekers van al@din op de site www.centreceramique.nl tussen 20 oktober en 10 november een vraag stellen over ‘Dubbelspel’, maken ze kans op een reis naar de Nederlandse Antillen. De winnende vraag wordt op 17 november bekend gemaakt.

Al@din groeit uit tot persoonlijke vragendienst voor lezend Nederland De digitale vragendienst van openbare bibliotheek geeft jong én oud antwoord op vragen over alle denkbare onderwerpen. al@din, de persoonlijke vragendienst op bibliotheek.nl en centreceramique.nl trekt landelijk bijna 1 miljoen bezoekers per jaar. Onder jongeren is al@din inmiddels bijzonder populair. Maar ook aan andere doelgroepen biedt de digitale vragendienst een persoonlijk en betrouwbaar antwoord op alle vragen.
Provincie:
Tag(s):