woensdag, 29. november 2006 - 21:15

Chauffeuse verliest controle over betonmixer

Zevenbergen

Woensdagmiddag rond 13.00 uur raakte een 42-jarige bestuurster uit Den Haag op de rijksweg A16 de controle over haar trekker en oplegger kwijt. De combinatie, een betonmixer, kwam hierdoor dwars op de rijbaan te liggen. De rijbaan richting Breda raakte hierdoor volledig geblokkeerd. De vrouw is met ernstig nekletsel overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. Een technisch mankement aan het voertuig wordt vermoed. Technisch onderzoek zal hieromtrent uitsluitsel moeten geven.

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft in samenwerking met de ongevallendienst van de regio Midden en West Brabant het ongeval behandeld op de rijksweg A16 ter hoogte van Zevenbergen. Door het ongeval raakte de rijbanen volledig geblokkeerd.

Op de A16 richting Breda is de verwachting dat de rijbaan woensdagavond rond 23.00 uur weer vrijgegeven kan worden voor het verkeer.

Het verkeer dat achter de ongevallen kwam stil te staan is in samenwerking met de Verkeerspolitie van het KLPD, de regiopolitiekorpsen en Rijkswaterstaat teruggeleid naar de dichtstbijzijnde toeritten.
Provincie:
Tag(s):