zaterdag, 27. mei 2006 - 19:46

CHE valt in het water

Eindhoven

De 60ste editie van het Internationaal Concours Hippique Eindhoven (CHE) is zaterdag letterlijk in het water gevallen. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen zijn diverse rubrieken aangepast of komen te vervallen. Het concours terrein rondom de Karpendonkse Plas was onbegaanbaar door het vele hemelwater.

Het evenement, dat van 24 tot en met 28 mei gehouden wordt, staat bekend om zijn hoogwaardige internationale springrubrieken, met als hoogtepunt de enige officiële Derby van Nederland. De VDL Groep Derby zorgt altijd voor veel spanning en sensatie met natuurlijke hindernissen zoals de Devil's Dike en de Derby Wall.

Om de bodem te ontzien zijn de springrubrieken van zaterdagochtend allemaal afgelast. Om 13.30 is wel gestart voor de Van Grunsven Groep Grote Prijs van Eindhoven en om 15.30 uur is de Stübben International Amateur Challenge verreden.

De tuigpaarden show, aangeboden door Park Plaza Hotels & Resorts, die zondag 28 mei (13.55 uur) op het programma stond is komen te vervallen vanwege de weersomstandigheden.
Provincie:
Tag(s):