vrijdag, 6. oktober 2006 - 17:29

Chevrolet komt met zakelijke zescilinder

Hoofddorp

Kort na de introductie van haar nieuwe middenklasser met moderne zescilinder-technologie introduceert Chevrolet Nederland nu een uitvoering, die speciaal gericht is op de zakelijke rijder. Voor slechts 1.750 euro incl. BTW wordt de Epica voorzien van een geavanceerd LPG-systeem en een state-of-the-art navigatiesysteem.

Ronald Dubbelman, Verkoop Directeur Chevrolet Nederland: “De Epica is pas enkele maanden in ons land op de markt en nu al zien wij een enorme interesse vanuit vooral de zakelijke markt. Vooral de moderne styling en de keuze uit twee superstille zescilinder-motoren, in combinatie met een scherpe aanschafprijs, liggen ten grondslag aan deze toegenomen aandacht vanuit de zakelijke markt. Bovendien biedt de Epica een uitgebreide uitrusting tegen een relatief lage prijs, waardoor de fiscale bijtelling voor de zakelijke rijder uiterst interessant, en dus naar verhouding, laag is.�

De nieuwe Epica sedan wordt geleverd met soepele, dwarsgeplaatste 24-kleppen zes-cilinder lijnmotoren van 2.0- of 2.5-liter die garant staan voor zeer soepele eigenschappen. Tot de belangrijkste kenmerken van de modern vormgegeven Epica behoren naast de zescilindermotoren de grote hoeveelheid ruimte, het rijcomfort en het uitgebreide veiligheidspakket. Voor de zakelijke rijder die de nodige kilometers maakt, is de Business Edition uitvoering een ideale mogelijkheid om tegen relatief lage gebruikskosten te genieten van de voordelen van een moderne en stille zescilinder benzinemotor.

Het uitrustingsniveau van de nieuwe Chevrolet is te vergelijken met dat van de hogere middenklasse. De Epica is leverbaar in twee uitvoeringen, de Class en Executive. De Class basisuitvoering beschikt over een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, elektrische ramen voor en achter, halflederen bekleding, 16� lichtmetalen wielen, op afstand bedienbare centrale portiervergrendeling, hittewerend glas, airconditioning en een audiosysteem met een MP3 speler.

Het topmodel, de Epica Executive, voegt daar nog een aantal extra items aan toe, zoals lederen bekleding, elektronische klimaatregeling, stoelverwarming, cruise control, tractie-controle en parkeersensoren aan de achterzijde. Vijfspaaks lichtmetalen wielen zijn eveneens standaard voor de Epica.

De Chevrolet Epica is leverbaar vanaf 24.995 euro, terwijl hij al kan worden geleasd vanaf 539 euro per maand.
Categorie:
Tag(s):