woensdag, 17. mei 2006 - 12:22

Chinese delegatie bezoekt Gemeente Hulst

Hulst

Op donderdag 18 mei 2006 brengt een Chinese delegatie uit Guangzhou een bezoek aan Morres Wonen en aan de gemeente Hulst. De delegatie bestaat uit 8 vertegen-woordigers van de Chinese lokale overheid, waaronder de burgemeester van Panyu, en 8 grote ondernemers. Op uitnodiging van het Nederlandse bedrijf Business Consultancy China B.V. komen zij een dagje naar Hulst.

Morres Wonen heet de delegatie om 16.30 uur welkom voor een oriënterend bezoek aan het bedrijf, een van de grootste meubelbedrijven in de Benelux.

De delegatie zal een korte rondleiding krijgen door de showroom. Aansluitend volgt een officieel bezoek aan de gemeente Hulst. De burgemeester, de heer J.F. Mulder, ontvangt de Chinese gasten rond 17.00 uur in het monumentale stadhuis.

De gemeente Panyu is onderdeel van de stad Guangzhou.
Dit is de hoofdstad van de provincie Guangdong, in het zuiden van China. De stad heeft meer dan 10 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 7.400 m2.

Naast Beijing en Shanghai behoort Guangzhou tot de 3 belangrijkste steden in China. Guangzhou ligt in de rivierdelta van de Pearl River dichtbij Hong Kong en Macao.

De stad is verdeeld in 10 districten. Het grootste district is Panyu met ca.1,5 miljoen inwoners. Panyu is het economische centrum van Guangzhou en een interessante handelsplaats voor internationale ondernemingen.

De delegatie uit Panyu oriënteert zich in Europa op bedrijven en bestuurders die belangstelling hebben voor China.

Business Consultancy China B.V. is een consulting- en investeringsmaatschappij. Zij is reeds bijna 15 jaar actief in China op het gebied van gebouwen, bouwmaterialen en woninginrichting. Op dit moment is zij o.a. voor 51% aandeelhouder in een tweetal Chinese Joint Ventures.
Panyu Wanbo is het grootste verkoopcentrum op het gebied van woninginrichting in Zuid China, met een oppervlakte van maar liefst 160.000m². Panyu Wanho betreft een nieuw villaproject in Panyu.

Business Consultancy China B.V. heeft ervaring in het adviseren van Europese bedrijven die zaken willen doen met China. Zij heeft regelmatig handelsmissies naar China georganiseerd voor Nederlandse bedrijven en lokale overheden.

Goede contacten tussen Nederlandse Gemeenten en lokale Chinese bestuurders hebben een positieve spin-off voor Nederlandse bedrijven die belangstelling hebben voor China.
Provincie:
Tag(s):