dinsdag, 29. augustus 2006 - 12:33

Christiaan Schaap vermist

Leeuwarden

De 45-jarige Christiaan Schaap is sinds 24 augustus vermist. De man is op donderdag 24 augustus 2006, omstreeks 14.00 uur, in zwaar depressieve toestand lopend vertrokken van zijn woning aan De Jokse te Leeuwarden. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Christiaan Schaap heeft last van zijn onderrug en kan niet lang lopen Zijn signalement luidt: gezet postuur met een dik buikje. Hij mist het topje van zijn rechterpink en heeft op zijn rechter bovenarm een tatoeage van een vogel.
Hij was op dat moent gekleed in een roze T-shirt met lange mouwen en een blauwe spijkerbroek. Hij droeg donkerblauwe Mexx schoenen. Hij draagt twee gouden ringen aan zijn rechterhand, één gouden ring aan zijn linkerhand. Verder draagt hij om zijn nek een gouden ketting met daaraan een kruis. Om zijn arm draagt hij een zilverkleurig herenhorloge.
Christiaan Schaap spreekt Fries.

De politie vraagt aan eenieder die informatie heeft over de huidige verblijfplaats van Christiaan Schaap of hem na 24 augustus 14.00 uur nog heeft gezien, contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):