donderdag, 26. oktober 2006 - 10:45

Circusartiest bekneld tussen de pythons

Heel

Donderdagochtend heeft een circusartiest uit Leeuwarden na een ongeval met zijn auto in Heel een lange tijd op hulp moeten wachten, terwijl vier slangen door de klap door zijn auto heen kropen. Drie van de slangen waren tijgerpythons, zo meldt de politie.
De man was met zijn auto tegen een schuur van een boerderij gereden en raakte bekneld. In de auto lagen vier slangen, die als gevolg van de aanrijding door de auto kropen. Daarnaast lagen er ook nog een konijn en een duif in de auto.

Het slachtoffer zat enige tijd bekneld in zijn auto, zonder dat hij zelf wist waar hij was. Een voorbijganger waarschuwde de hulpdiensten die de man uit zijn benarde positie wisten te bevrijden. Hij is met hoofd- en beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis. De pythons, die niet giftig waren, en de andere dieren zijn door een dierenambulance meegenomen en gaan terug naar het circus. Het ongeval gebeurde vermoedelijk nadat het slachtoffer in een bocht de macht over het stuur verloor. Het is nog niet duidelijk hoe laat het ongeval precies is gebeurd.
Provincie:
Tag(s):