dinsdag, 26. september 2006 - 12:52

College heeft eerste bedrijfsbezoek afgelegd

De Ronde Venen

Op woensdag 20 september heeft het eerste bedrijfsbezoek van deze collegeperiode plaatsgevonden. Het college is zeer gastvrij ontvangen door Portofino BV, een ambachtelijke ijsfabriek in Vinkeveen. In een uur tijd hebben zij het college wegwijs gemaakt in de wereld van ambachtelijke ijsbereiding. En natuurlijk kon Portofino niet verlaten worden zonder van dat heerlijke ijs geproefd te hebben. Een zeer geslaagde aftrap van de bedrijfsbezoeken dus!

Om de contacten met het bedrijfsleven te versterken brengt het college brengt één keer per maand een bezoek aan een bedrijf in De Ronde Venen. Een bedrijfsbezoek geeft bedrijven de gelegenheid om hun bedrijfsactiviteiten aan het college te presenteren en hun ervaringen met betrekking tot het Rondeveense vestigingsklimaat kenbaar te maken. Deze ervaringen kunnen als input dienen voor het beleid dat de gemeente voert.

Dit najaar staan er bezoeken gepland aan Bayer BV en Blokker BV in Mijdrecht. Het college is geïnteresseerd in ieder bedrijf dat gevestigd is in De Ronde Venen, ongeacht branche of grootte.
Provincie:
Tag(s):