woensdag, 8. november 2006 - 15:59

Con Spirito gaat haar 40 jarig jubileum met volle vaart tegemoet.

Joure

Als voorbereiding op een bruisend en bol van de activiteiten staand 2007, waarin Con Spirito uit Joure haar 40 jarig bestaan viert, is in het weekend van 10 tot en met 12 november het Drum & Bugle corps The Blue Diamonds uit Nienhagen (Duitsland) te gast in Joure.

Het weekend zal in teken staan van Mamma Mia! Een spiksplinternieuw showprogramma wat voor beide groepen speciaal is gearrangeerd door Rob Balfoort, Paul Doop en René van Dijke, drie grote namen in o.a. de showband en Drumcorpswereld.
De naam ‘Mamma Mia’ zegt het al; deze show staat bol van de ABBA hits! Het wordt een prachtig, goed in het gehoor liggend en spectaculair programma.

Vanaf 6 september jl. staat het programma op de lessenaars van de leden van zowel Blue Diamond als Con Spirito en wordt er hard en enthousiast aan gewerkt. Het programma is muzikaal weliswaar gelijk, de choreografie wordt voor elke vereniging afzonderlijk geschreven door hun eigen choreografen. Beide verenigingen zullen hierdoor een eigen draai aan het programma kunnen geven.

Van 10 tot en met 12 november komen beide groepen, als gezegd, in Joure bij elkaar om samen aan het programma te werken.

Zondag 12 november zal geheel in het teken staan van een Masterclass die wordt gegeven door niemand minder dan de masters Rob Balfoort, Paul Doop en René van Dijke zelf. De heren komen op die dag naar Joure om met de leden van Con Spirito en Blue Diamonds te werken aan het ‘Mamma Mia’ programma. De masterclass is tevens bedoeld om iedereen een kijkje in de keuken van het ontwerp ‘Mamma Mia’ te gunnen en dus toegankelijk voor publiek. De masterclass vindt plaats op zondag 12 november tussen 11.00 – 13.00 uur in de evenementenhal in Joure. Iedereen is van harte welkom! Toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):