dinsdag, 9. mei 2006 - 11:36

Coniferen en auto in brand

In Onna raakte maandagmiddag een aantal coniferen in brand. Een geparkeerde auto raakte daarbij eveneens in brand. Ook in Bathem werden in de nacht van zondag op maandag diverse coniferenhagen in brand gestoken.

Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur werd gemeld dat er op de Burg.G.W Stroinkweg in Onna, coniferen en een auto in brand zouden staan. De bewoonster had een doffe klap gehoord en was gaan kijken. Ze zag dat de coniferen en auto in de brand stonden waarna zij de brandweer waarschuwde. De brandweer was kort daarop ter plaatse en bluste de brand. Ook ontstond er schade aan de carport. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk.

Op maandagochtend even na 02.00 uur werden aan de Peter Mulderstraat in Bathmen zeven coniferen van twee meter hoog in brand gestoken. Ze zijn totaal afgebrand. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Eveneens op maandagochtend rond 01.15 uur werd een coniferenhaag in brand gestoken aan de Arkelsteinlaan in Bathmen. Hierbij gingen zo'n 55 coniferen in vlammen op. Ook een compostton, een kruiwagen en de schutting liepen door de brand schade op. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):