zondag, 30. april 2006 - 23:36

Controle actie Schutzengel

In verband met afspraken die gemaakt zijn bij actie Schutzengel werd hedenochtend gecontroleerd op de Uelserweg in Tubbergen. Een verkeerscontrole speciaal gericht op jongeren die Duitse discotheken hebben bezocht. De afdeling verkeer van de Politie Twente controleerde van 5.00 uur tot 9.00 uur op snelheid en het rijden onder invloed.

Tussen genoemde tijdstippen werden 81 passanten gecontroleerd. Twee bestuurders reden onder invloed van alcohol. Één van hen moest zijn rijbewijs inleveren. De toegestane snelheid op de Uelserweg is 60 km/u (de laser werd echter vanaf 85 km/u ingesteld). Negen bestuurders kregen een bekeuring omdat zij te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 99 km/u. Zeven personen kregen een boete omdat zij geen gordel droegen. Één bestuurder kreeg een bekeuring omdat zijn ruiten waren bevroren.

Tijdens de controle werd ook een 31 jarige man uit Hengelo gecontroleerd. Hij bleek nog twee openstaande boetes te hebben. Deze heeft hij betaald. Tevens had hij nog twee vonnissen open staan die aan hem nog betekent moesten worden.
Provincie:
Tag(s):