donderdag, 27. april 2006 - 16:47

Coverband geweld Jerry’s Music Café

Veldhoven

Zondag 7 mei strijden opnieuw 3 coverbands in de 8e voorronde van ‘The Clash of the Cover Bands 2006’. Jerry’s Music Café is de locatie waar de coverbands ‘The only road to Paradiso’ starten. Want dat is toch wel hét doel voor de bands die deelnemen aan de grootste landelijke coverbandwedstrijd van Nederland: Paradiso halen!

In maart en april van dit jaar werden er alweer maar liefst 7 voorrondes van ‘The Clash of the Cover Bands 2006’ in Jerry’s Music Café gehouden. Behalve dat hier veel publiek op af kwam, stonden er ook bij nagenoeg iedere voorronde 1 of 2 talentvolle coverbands op die later dit jaar ook weer hun kunsten mogen vertonen in de kwartfinales van Noord-Brabant!

Óók zondag 7 mei vindt er weer een voorronde van ‘The Clash of the Cover Bands 2006’ plaats in Jerry’s Music Café in Veldhoven. Opnieuw strijden er dan drie coverbands voor een plaats in de volgende ronde:
  • Strange Melody (7-mans Rock coverband uit Westerbeek)
  • Grandma Dynamite (6-mans Rock coverband uit Eindhoven)
  • Funtain (5-mans Rock, Rock ’n Roll coverband uit Helmond)


Overigens kunnen geïnteresseerde coverbands zich nog steeds aanmelden voor ‘The Clash of the Cover Bands 2006’. Inschrijving geschiedt via Clash of the Cover Bands. Daar is ook alle informatie over het evenement, de deelnemende bands en de 8e voorronde in Jerry’s Music Café terug te lezen.
Provincie:
Tag(s):