donderdag, 13. april 2006 - 16:00

De accountant: een uitstervend ras?!

Groningen

Studievereniging Check van de Hanzehogeschool Groningen houdt op donderdag 27 april een congres met als hoofdthema de vraag of de accountant een uitstervend ras is. Van 09.30 uur tot 17.00 uur zullen diverse sprekers uit het bedrijfsleven deze kwestie op verschillende manieren belichten in Martiniplaza Groningen. Dichter des Vaderlands Driek van Wissen sluit het congres dichtend af.

Check -de studievereniging voor Groningse accountancystudenten- houdt ieder jaar een congres voor studenten van het Instituut voor Financieel Economisch Management van de Hanzehogeschool Groningen, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Het thema van dit jaar gaat over het feit dat vele accountants al vrij snel kiezen voor een carrière in het bedrijfsleven of bij de overheid. Welke invloed hebben de huidige maatschappij en de digitialisering van het vak op deze uitstroom?

Bedrijven als Deloitte, Ernst & Young, ING-bank, KPMG, AccoN AVM, BDO CampsObers en Pricewaterhouse Coopers verlenen hun medewerking aan de dag.
Provincie:
Tag(s):