woensdag, 4. oktober 2006 - 10:45

De Ceulaer op zoek naar nieuwe club

Benjamin De Ceulaer kan op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat liet trainer Erwin Koeman de rechtsbuiten van Feyenoord weten. De Belg werd afgelopen zomer teruggehaald van RKC Waalwijk, waar de Rotterdammers hem op huurbasis hadden gestald.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakte hij een goede indruk en kreeg veel speeltijd. In het eerste competitieduel tegen FC Groningen begon De Ceulaer zelfs in de basis en ook de wedstrijd erop tegen Heracles Almelo kreeg hij speelminuten. Sindsdien speelt hij zijn wedstrijdjes in het tweede van Feyenoord. "Ik scoor bij de tweede ploeg gemiddeld één keer per wedstrijd. Op die manier wil ik scherp blijven om bij een mooie club terecht te komen", aldus De Ceulaer in Het Belang van Limburg.

Volgens zijn zaakwaarnemer Tony Dullers mag de Belg op zoek naar een nieuwe club. "Koeman zette ons voor het blok. Hij bracht met RKC zelf een nieuwe club aan, maar dat is niet correct. We werden op die manier voor voldongen feiten geplaatst. Daarom weigerden we over een transfer te praten", aldus Dullers. De krant meldt dat de aanvaller in de belangstelling staat van RKC, NAC Breda, FC Twente, Willem II en Sampdoria.
Categorie:
Tag(s):