donderdag, 1. juni 2006 - 12:57

De GGD Gezondheidswijzer gaat digitaal

Goes

Met ingang van 1 juni sluit de publieksbalie van de gezond-heidswijzer in het GGD gebouw in Goes. Steeds meer mensen gebruiken het internet bij het zoeken naar gezondheidsin-formatie. De GGD publieksinformatie sluit zich hierbij aan door de ontwikkeling van een digitale gezondheidswijzer. Vanaf heden is de Gezondheidswijzer alleen te bereiken per e-mail of telefoon.

De GGD Zeeland ziet een verschuiving van het fysiek bezoek van de Gezondheidswijzer naar informatie aanvragen via telefoon en e-mail. De website www.ggdzeeland.nl wordt in toenemende mate gebruikt voor het zoeken naar gezond-heidsinformatie.

Momenteel telt de website gemiddeld ruim 10.000 bezoekers per maand. In 2005 steeg het aantal vragen per e-mail naar 368. Het is daarom dat de publieksbalie met ingang van 1 juni sluit, het is dan niet meer mogelijk om de Ge-zondheidswijzer te bezoeken.

Voor gezondheidsinformatie kan men terecht op de website www.ggdzeeland.nl onder de knop Gezondheidsinformatie is alles te vinden over ziekten en andere gezondheidsproblemen met de mogelijkheid tot het stellen van vragen via e-mail . De rubriek Zorgaanbod Zeeland geeft een overzicht van alle zorg en welzijnsorganisaties in Zeeland.

Vanzelfsprekend is het telefoonnummer 0113 249434 beschikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur voor gezondheidsvragen.
Provincie:
Tag(s):