maandag, 4. december 2006 - 21:47

De grootste trouwbeurs van Drenthe

Emmen

Wie van plan is te trouwen of een huwelijksjubileum te vieren heeft, heeft op zondag 7 januari een prachtige gelegenheid om ideeën op te doen. Dan wordt in hotel De Giraf in Emmen een grote trouwbeurs gehouden. Op de trouwbeurs presenteren zich ruim veertig ondernemingen uit heel Noord-Nederland, die zich alle bezighouden met ‘de mooiste dag van je leven’ en feesten ter gelegenheid van huwelijksjubilea.

Op deze dag laten de ondernemers alle nieuwe trends en ontwikkelingen zien op het gebied van bruidsmode, bruidspresentjes, fotografie, trouwringen, drukwerk, bloemen, locaties, kapsels en nog veel meer.

"Op de beurs zijn de ondernemers zelf aanwezig. Dat persoonlijk contact is belangrijk, want iedereen die zoiets te vieren heeft, wil toch weten wie de personen zijn die de feestdag met elkaar tot een succes maken’’, vertelt Ina Groenwold van Organisatiebureau Groenwold uit 2e Exloërmond, die samen met Alita Groenwold de beurs op touw zet. ,,Nergens in Drenthe vind je zo veel ondernemingen op trouwgebied bij elkaar.’’

Tijdens de trouwbeurs wordt er een grote prijs verloot onder alle bezoekers. Iedereen die naar de beurs komt, doet gratis mee aan deze verloting met als prijs een cheque ter waarde van 1250 euro, te besteden bij bruidsboetiek Alita in 2e Exloërmond.

,,De trouwbeurs is een feest op zich’’, vindt Groenwold. ,,Je kunt er oriënteren en vergelijken. En gezellig genieten van de voorpret is natuurlijk ook hartstikke leuk samen met familie en vrienden. Je trouwdag begint al op de trouwbeurs.’’

De ‘grootste trouwbeurs van Drenthe’ wordt op zondag 7 januari gehouden in hotel De Giraf in Emmen. De zalen zijn open van 10.30 tot 19.00 uur. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.detrouwbeurs.nl.
Provincie:
Tag(s):