woensdag, 6. december 2006 - 14:44

'De Grote Beurt' maakt excuses aan politie

Amsterdam

Productiemaatschappij Rene Stokvis producties biedt in een brief excuses aan aan de politie Amsterdam-Amstelland voor de in scène gezette overval op zaterdag 2 december. Voor het tv-programma 'De Grote Beurt' sloegen mannen met bivakmuts in Amsterdam-Noord de ramen van de auto van acteur Koert-Jan de Bruijn in. .

De makers van het programma waarin auto's een make-over krijgen, wilden acteur Koert-Jan de Bruijn zo op ludieke wijze deel laten nemen aan het programma. Buurtbewoners die het zagen gebeuren belden direct de politie die met meerdere wagens uitrukte.

In de normaliter rustige buurt bracht het gebeurde veel teweeg. De productiemaatschappij verklaart dat een inschattingsfout is gemaakt en dat zij in het vervolg vooraf beter zullen stilstaan bij de gevolgen.


'Wij hebben ons geenszins gerealiseerd dat wij met ons op papier onschuldige overval zoveel commotie zouden kunnen veroorzaken. Evenals zaterdag zou ik via deze weg nogmaals onze excuses willen aanbieden aan de betrokken partijen. Overigens hebben wij de bewoners vandaag een bos bloemen gestuurd met een excuus brief om van de schrik te bekomen', aldus Rene Stokvis producties in de brief.
Provincie:
Tag(s):