dinsdag, 26. september 2006 - 9:18

De leeuw is los!

Een vrolijke start van de Kinderboekenweek met dit jaar als thema: De leeuw is Los! Alle boeken over dieren staan dit jaar in de belangstelling. Om de kinderboekenweek creatief te starten hebben de Culturele Commissie Kapelle en de bibliotheek in Kapelle een leuke en spannende middag georganiseerd.

Op woensdag 4 oktober om 14.00 uur zijn kinderen van groep 1 t/m 4 welkom in de bibliotheek te Wemeldinge. Eerst maken de kinderen maskers, waarna ze zelf een rol gaan spelen in het verhaal van de Kleine Kangoeroe van Guido van Genech-ten, dat wordt voorgelezen door mevrouw Ans Schilders.
De middag sluit af om 15.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Openbare Bibliotheek in Kapelle en Wemeldinge en het gemeentehuis te Kapelle. Voor € 1,- per kaartje hebben de kinderen een gegaran-deerd leuke middag.

Voor de oudere jeugd heeft de Kinderboekenweek ook een leuke activiteit. Zaterdag 7 oktober om 13.00 uur wordt er in de bibliotheek van Kapelle een workshop striptekenen georganiseerd voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. Onder leiding van docente Lucy de Graaf krijg je een inleiding in het striptekenen van dieren. Kaartjes voor deze middag zijn te verkrijgen bij de bibliotheken in Kapelle en Wemeldinge en het gemeentehuis. De kosten 2 euro. De middag eindigt om 14.30 uur.
Provincie:
Tag(s):