donderdag, 6. juli 2006 - 20:05

De Spruit; Beste Groenteman van Nederland?

Breda

Tussen 25 mei en 3 juli stemden collega's en groothandelaren op hun favoriete groenteman van Nederland. Deze stemming heeft drie regiowinnaars opgeleverd. Dit zijn De Lange's Vitabron uit Zwartsluis, Bulters de Groentespecialist uit Haarlem en De Spruit uit Breda. Zij zijn daarmee genomineerd voor de titel Beste Groenteman van Nederland 2006.

In navolging op het succes van vorig jaar is er een stemronde gehouden via internet. Op de website Beste Groentenman kon 25 mei tot en met 3 juli een stem worden uitgebracht op een van de negentien ondernemers die zich op de website presenteerden. De stemming was voorbehouden aan collega's en groothandelaren.

Na de zomervakantie krijgen de regiowinnaars een aantal juryleden op bezoek en zal tevens een videofilm worden gemaakt ter promotie van de eigen winkel. De jury wordt samengesteld uit een delegatie van de winnaars van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland van de afgelopen jaren. Alle drie de regiowinnaars werden eerder uitgeroepen tot regiowinnaar in de verkiezing. De Lange's Vitabron uit Zwartsluis en Bulters de Groentespecialist uit Haarlem vorig jaar en De Spruit drong in 2003 door tot de finale.
Provincie:
Tag(s):