dinsdag, 5. september 2006 - 19:34

Derde aanhouding na schietpartij

Tilburg

De Tilburgse politie heeft gistermiddag omstreeks 16.30 uur een 35-jarige Oosterhouter aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij in een woning aan de Dirk Fockstraat op donderdagavond 17 augustus jl. Hierbij kwam de bewoner, een 34-jarige Tilburger, om het leven.

Eerder werden in deze zaak al een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20-jarige Oosterhouter aangehouden.

Donderdagavond 17 augustus jl. kwam bij de Tilburgse politie omstreeks 23.00 uur een melding binnen van een schietpartij in een woning aan de Dirk Fockstraat. De politie ging daarop direct ter plaatse en trof in de woning een man aan die inmiddels aan zijn verwondingen was overleden. Het bleek te gaan om de 34-jarige bewoner. De politie formeerde direct een rechercheteam bestaande uit 20 personen en begon met een diepgaand tactisch en technisch onderzoek. Een arrestatieteam hield vervolgens op vrijdag 18 augustus jl. de eerste twee verdachten aan.

De 35-jarige Oosterhouter wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De andere verdachten zitten nog in voorarrest.
Provincie:
Tag(s):