donderdag, 19. januari 2006 - 18:18

Dertienjarige slachtoffer zedenmisdrijf

Maastricht

Een 13-jarig meisje is aan het eind van vorig jaar in Maastricht door een onbekende man misbruikt. De politie maakt dit nu pas bekend aangezien ze zelf pas enkele dagen geleden op de hoogte is gesteld van dit feit. Het meisje heeft recent pas haar ouders ingelicht over dit misdrijf. Haar ouders hebben vervolgens de politie ingelicht, zegt politiewoordvoerder Piet Tans.

Het meisje werd op 28 december rond 18.30 uur op het Koningsplein, bij de stadstraverse A2 in Maastricht, van haar fiets getrokken en over een grasperkje heen naar de auto van de man gesleurd. Daar vergreep hij zich aan het tienermeisje. Na het misdrijf heeft de man het meisje uit de auto gezet en is hij weggereden.

Het meisje was totaal overstuur na het vergrijp en kon zich weinig van het gebeuren herinneren. De politie heeft dan ook geen bruikbaar signalement van de dader.

De politie is opzoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben rond dat tijdstip bij het verkeersplein. Ook kan het zijn dat de man eerder heeft geprobeerd slachtoffers te maken. De politie roept dan ook getuigen op zich in verbinding te stellen met de politie.
Provincie:
Tag(s):