zaterdag, 15. juli 2006 - 18:58

Dikke Banden Race in Peelo

Assen

Dinsdag 18 juli zal de laatste Dikke Banden Race voorafgaand aan de Internationale Jeugdtour van Assen worden gehouden. Deze race vindt plaats in de wijk Peelo waar een parcours is uitgezet door de Dreslanden. Na al vijf spectaculaire Dikke Banden Races te hebben georganiseerd in de verschillende wijken van Assen, hoopt de organisatie op een succesvolle en goede afsluiting met een recordaantal deelnemers. De inschrijvingen beginnen om 18.30 uur en de eerste race zal starten om 18.45 uur.

Maar de Dikke Banden Races houden nog niet op! Tijdens de Internationale Jeugdtour van Assen worden er namelijk ook Dikke Banden Races georganiseerd waar aan meegedaan kan worden. Deze Dikke Banden Races zijn nóg spannender, want hier wordt gestreden om een echte gele trui en de winnaars worden gehuldigd door echte rondemissen!

De klassementen van de Dikke Banden Races tijdens de Internationale Jeugdtour zijn opgedeeld in een klassement racefietsen en een klassement gewone fietsen, zodat er een eerlijke strijd is. De deelname is gratis, je kan je opgeven via de website www.jeugdtourassen.nl bij de link “inschrijven Dikke Banden�. Ook tijdens de Jeugdtour kan je je nog inschrijven voor de races.
Provincie:
Tag(s):