donderdag, 13. april 2006 - 17:03

Disma weer bij laatste drie

Hilvarenbeek

In de verkiezing Reisbureau van het Jaar is Reisburo Disma wederom doorgedrongen tot de laatste drie reisbureaus in de strijd voor de titel 'Beste Reisbureau van Brabant'. In 2002 en 2003 werd Disma gekozen tot beste van Brabant en in 2003 werd ook de titel 'Reisbureau van het Jaar van Nederland' binnengehaald. Eind april wordt de provinciale winnaar bekend gemaakt die met de winnaars van de andere provincies zal strijden om de landelijke titel.

De verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad Reisrevue. De drie genomineerde reisbureaus in Brabant zijn als beste uit de bus gekomen na twee uitgebreide schriftelijke ronden en het maken van twee reiscases. De derde ronde bestaat uit een bezoek van een onafhankelijk onderzoeksbureau. Tijdens dit bezoek wordt de kennis van een reisadviseur getest, een kennistest onder het team gehouden, en een interview met de manager van het reisbureau afgenomen.

De afgelopen twee jaar nam Disma niet deel aan de verkiezing. Dit jaar weer voor het eerst wel en voorlopig dus met succes. Eerder dit jaar werd een medewerkster van Reisburo Disma derde in de landelijke verkiezing voor "Reisadviseur van het Jaar".
Provincie:
Tag(s):