maandag, 31. juli 2006 - 21:16

Diverse aanhoudingen tijdens C'est La Vie

Emmen

Tijdens het jaarlijkse C'est la Vie festival in de binnenstad van Emmen heeft de politie in de nacht van zondag op maandag acht personen aangehouden. Een 21 - jarige man uit Nieuw-Weerdinge werd zondagavond aangehouden en ingesloten terzake vernieling. Surveillerende agenten zagen dat de man zondagavond in de Hoofdstraat zonder enige reden een tuinstoel kapotsloeg.

In de Monetpassage kregen zondagnacht twee mannen een 24 - jarige man uit Emmen en een 30 - jarig man uit Tweede Exloërmond het met elkaar aan de stok. Nadat de politie beide heren had gescheiden kregen de heren het opnieuw met elkaar aan de stok. Hierop werden beide aangehouden en ingesloten.

Twee mannen uit Emmen van 25 en 27 jaar en een 46 - jarige man uit Nieuw Schoonebeek worden er van verdacht een 28 - jarige man uit Emmen te hebben mishandeld. Omstanders troffen de man zondagnacht hevig bloedend aan in de Minister Kanstraat. Op aanwijzingen van getuigen kon de politie later drie verdachten aanhouden. Het slachtoffer moest zich met diverse kneuzingen in zijn gezicht en een mogelijke kaakfractuur onder doktersbehandeling stellen.

Op de kermis aan de Hondsrugweg werden zondagavond een 17 - jarige man uit Bargercompascuum en een 18 - jarige man uit Zwartemeer aangehouden. Beide heren waren betrokken geweest bij een vechtpartij en droegen een mes bij zich. De gemeentelijke APV verbied het om steekvoorwerpen bij zich te dragen. Beide kregen hiervoor dan ook een bekeuring.
Provincie:
Tag(s):