dinsdag, 31. oktober 2006 - 8:22

Diverse vreemde autobranden

Op de A58 bij Kapelle vloog maandag omstreeks 11.00 uur een personenauto in brand.De auto is op de rijstrook t.h.v. de afslag Vierwegen tot stilstand gekomen en brandde geheel uit.Oorzaak van de brand is waarschijnlijk van technische aard. De bestuurster, een 28-jarige vrouw uit Heinkenszand kon de auto tijdig verlaten.

In verband met mogelijk explosiegevaar werd de zuidbaan volledig afgezet. De zuidbaan was gedurende 40 minuten afgesloten en ontstond een file tot aan de afrit naar de Deltaweg.

In navolging op de autobrand op de A58, zijn nog twee autobrandjes ontstaan. Omstreeks 16.55 uur begon een brand in een auto die geparkeerd stond in de Vondelstraat in Hulst. De eigenaar startte de auto en toen ze de auto in de eerste versnelling wilde zetten kwamen er vlammen van onder de motorkap.De auto moest omhoog getakeld worden, omdat de brandweer hem anders niet kon blussen. De brand is geblust, de vrouw, een 46-jarige vrouw uit Hulst, kwam met de schrik vrij.

In Lewedorp, op de Postweg, schoot dezelfde dag rond 16.59 uur een steekvlam uit de achterkant van een vrachtwagen. De chauffeur, een 37-jarige man uit Schijndel, zette de motor van zijn auto uit en meteen stopte het roken. Hier bleek dat de turbo kapot was gegaan. Zijn lading werd overgeladen in een ander voertuig en de vrachtwagen is weggesleept. De vrachtwagen was geladen met mest.
Provincie:
Tag(s):