zondag, 17. september 2006 - 13:53

Dode bij schietpartij op woonwagenkamp

Waalwijk

De politie van district Oosterhout heeft in de nacht van zaterdag 16 september op zondag 17 september 2006 een onderzoeksteam (Team Grootschalig Onderzoek) geformeerd. Dat gebeurde naar aanleiding van een dodelijk schietincident op de Altenaweg. Hierbij is een nog onbekende man om het leven gekomen.

Kort na middernacht kwam bij de gemeenschappelijke meldkamer het bericht binnen over een schietpartij op het woonwagenkamp aan de Altenaweg in Waalwijk. De politie ging daarop direct ter plaatse en trof in een geparkeerde personenauto een dode man aan. De identiteit van het slachtoffer is nog niet formeel vastgesteld.

De politie zette onmiddellijk de directe omgeving af en startte een onderzoek. In aanwezigheid van de rechter-commissaris en de officier van Justitie is de plaats rond het incident uitvoerig onderzocht. De politie gaat de komende tijd verder met het technisch onderzoek, het buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Ook zal er in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk sectie plaats vinden op het stoffelijk overschot.

Het onderzoeksteam bestaat uit circa 15 rechercheurs. In het belang van het opsporingsonderzoek worden op dit moment geen verdere mededelingen gedaan over de zaak.
Provincie:
Tag(s):