maandag, 21. augustus 2006 - 10:21

Dode en drie gewonden bij frontale botsing

Gilze

Maandagmorgen omstreeks 08.15 uur is bij een verkeersongeval op de Tilburgsebaan, een 41-jarige vrouw uit Tilburg om het leven gekomen. Het slachtoffer reed met haar auto vanuit Tilburg in de richting van Gilze. Uit tegengestelde richting kwam een auto bestuurd door een 32-jarige man uit Weeldestation (B). De bestuurder van deze auto raakte kennelijk in een slip en kwam met zijn auto dwars op de andere rijbaan terecht. De Tilburgse reed daarop met de voorzijde van haar auto tegen de zijkant van de andere wagen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar de vrouw bleek ter plaatse om het leven te zijn gekomen. De GGD nam de lichtgewonde man uit Weeldestation mee voor onderzoek naar het Tweestedenziekenhuis in Tilburg. De andere inzittenden,
de 32-jarige echtgenote van de bestuurder en hun 11-jarige dochter leken aanvankelijk niet gewond te zijn. Ze hebben zich later toch in het ziekenhuis laten behandelen. De vrouw bleek een gebroken enkel en een hersenschudding te hebben opgelopen. Hun dochter had een lichte hersenschudding.

De brandweer heeft de auto van het slachtoffer opengeknipt waarna het stoffelijk overschot kon worden geborgen. Verkeersongevalanalisten van de politie kwamen ter plaatse om de toedracht van de aanrijding vast te stellen en een sporenonderzoek te doen.
Provincie:
Tag(s):