maandag, 26. juni 2006 - 8:21

Dode man in sloot aangetroffen

Assen

De politie heeft zondag onderzoek gedaan na de vondst van een dode man in een sloot langs het fietspad bij de weg Wittezomer in Assen. Bij dit onderzoek zijn geen aanwijzingen gevonden dat het slachtoffer ten gevolge van een misdrijf om het leven is gekomen. Wat wel de juiste oorzaak is, wordt nog nader onderzocht.

Zondagmorgen tegen 09.30 uur kreeg de politie de melding van een voorbijganger dat er een man met zijn fiets in een droge sloot. In eerste instantie werd gedacht aan een verkeersongeval. De situatie was onduidelijk, waarop de verkeers ongevallen analyse en de technische recherche ter plaatse zijn gekomen. Er is onderzoek verricht naar de mogelijk doodsoorzaak.

De man heeft met bekenden de avond doorgebracht op één van de TT-campings en is in de loop van de nacht op de fiets vertrokken. Mogelijk heeft de man een hartstilstand gekregen, of is hij onwel geworden en met zijn fiets in de sloot beland. In ieder geval trof de politie heeft geen aanwijzingen aan die duiden op een misdrijf.

De identiteit van de man is bij de politie bekend. Omdat de familie nog niet op de hoogte is gesteld, worden deze gegevens op een later tijdstip bekend gemaakt.
Provincie:
Tag(s):