zaterdag, 14. januari 2006 - 18:29

Dode man midden op de weg aangetroffen

Zundert

Zaterdagmorgen is op de Bredaseweg in Zundert een zwaar gewonde man aangetroffen. Rond 06:30 uur trof een toevallig passerende automobilist, midden op de rijbaan van de provinciale weg, kort bij de t-spitsing met de Bakkebrugstraat, het lichaam van een man aan en waarschuwde de politie. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is echter na het aantreffen vrijwel direct aan zijn verwondingen overleden. De politie vermoedt dat de verwondingen van het slachtoffer een aanrijding met een ander motorvoertuig.

De politie sluit vooralsnog niet uit dat het slachtoffer om het leven is gekomen door een misdrijf, waarbij hij mogelijk opzettelijk is aangereden. De politie heeft aanwijzigen voor wat betreft de identiteit van de man en is daar in het onderzoek volop mee bezig.

Er is een Team Grootschalig Onderzoek geformeerd met daarin 25 rechercheurs. De politie sloot ten behoeve van het onderzoek urenlang een deel van de doorgaande weg Rijsbergen/Zundert af. De recherche van de regio Midden en West-Brabant is gestart met een buurt- en sporenonderzoek. Een helikopter van de politie heeft voor het onderzoek luchtfoto’s genomen van de situatie aan de grond.
Provincie:
Tag(s):