dinsdag, 26. december 2006 - 10:42

Dode na tragisch ongeval

Mierlo

Bij een ernstig ongeval op de Geldropseweg in Mierlo is op 1e kerstdag een 21-jarige man uit Helmond om het leven gekomen toen deze rond 15.15 uur met zijn auto tegen een boom reed. De auto vloog na de aanrijding in brand. Omstanders haalden het slachtoffer uit de wagen maar deze bleek toen al overleden.

De brandweer rukte uit met een tankautospuit uit Mierlo en een hulpverleningswagen uit Geldrop. Daarnaast was zowel de politie, ambulancedienst alsmede de traumaheli onderweg. Toen de hulpdiensten arriveerden troffen zij de auto volledig in lichterlaaie aan.

Tijdens het aanrijden van de diensten zouden nog personen in het voertuig zitten. Dit bleek dus bij aankomst niet meer het geval. De brandweer bluste de brand, het Geldropse hulpverleningsvoertuig werd niet ingezet. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De weg is na het ongeval ruim anderhalf uur afgesloten geweest voor alle verkeer. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. Over de toedracht is nog niets bekend.
Provincie:
Tag(s):